+31(0)314 343411
 
+31(0)314 343411
Onze mentaliteit is gemoedelijk
Onze mentaliteit is gemoedelijk
Oosterink Banden, een begrip in de regio, zat jarenlang achter de Mc Donald’s, maar inmiddels zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie in Doetinchem. En wat voor één! Wij mochten een kijkje nemen in het spiksplinternieuwe pand.

Bijna twintig jaar was de Oude Terborgseweg dé thuishaven van Oosterink Banden. “Voor vaste klanten een bekend adres omdat wij de klant graag vakkundig helpen en tijd nemen voor een praatje en een kop koffie. We zijn trots op wat we hier hebben opgebouwd, maar we kijken natuurlijk ook vooruit. De tijd vraagt om vernieuwing. Of je gaat het pand compleet renoveren of je gaat verhuizen”, vertelt directeur Maarten Oosterink.

Verhuizing naar de Havenstraat
Maarten koos voor optie nummer twee. “Bij de afwegingen renoveren of verhuizen hebben we ook gekeken naar de toekomst. Je denkt dan snel aan hoe je ook duurzaam kan zijn. Dit kan het beste in een nieuw pand en op een nieuwe locatie. We maken gebruik van duurzame energiebronnen, zoals energie uit de bodem met een gesloten bronsysteem. Dit systeem slaat de warmte van de zomer op in de bodem om ons pand te verwarmen in de winter. De kou van de wintermaanden gebruiken we om te koelen in de zomer. Er liggen 150 zonnepanelen op het dak, hiermee wekken we duurzame energie op.”

Voor wie Oosterink Banden nog niet kent: dit bedrijf is gespecialiseerd in – hoe kan het ook anders – de verkoop en montage van banden. Dus mocht je auto een nieuwe autobanden nodig hebben, op zoek zijn naar winterbanden of spiksplinternieuwe velgen? Het kan allemaal!

Gemoedelijkheid
Uiteraard zijn wij heel benieuwd wat Maarten heeft gemaakt van het pand dat de afgelopen maanden langzaam uit de grond werd gestampt. “Het is allemaal weer nieuw, mooi en fris. Veel meer van deze tijd”, vertelt Maarten terwijl hij ons rondleidt door zijn pand.

Al is er één ding niet veranderd bij Oosterink Banden. “Onze mentaliteit. We zijn nog steeds dat laagdrempelige bedrijf waar mensen gewoon binnen kunnen wandelen. Waar ze een kop koffie kunnen drinken terwijl hun auto gemaakt wordt. Gewoon heel gemoedelijk allemaal.”
Waarom kiezen voor Oosterink Banden ?
Prijs
Service
Vakkundig
Volg ons op de sociale media
Copyrights ©  All Rights Reserved by Oosterink Banden