+31(0)314 343411
 
+31(0)314 343411
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 (tussen 12:00 en 13:00 gesloten)
Het bandenhotel: voordelige opslag van zomer- en winterbanden
Zodra de temperatuur buiten onder de 7 graden Celsius komt, doet u er goed aan uw zomerbanden te laten verwisselen. Met winterbanden bent u verzekerd van een betere wegligging en een kortere remweg.

In ons bandenhotel slaan we complete sets banden op, zowel met als zonder velg. De banden staan hier op de juiste temperatuur, in de ideale positie, veilig en verzekerd opgeslagen. Wanneer het tijd is voor de bandenwissel maakt u een afspraak bij Oosterink Banden.
Wij halen dan uw winter- of zomerbanden kosteloos voor je op uit de opslag. Indien gewenst, halen we de huidige banden van de auto af en monteren en balanceren we de nieuwe set. De andere set banden wordt weer opgeslagen in het bandenhotel.
Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs!

Wij bieden ook de extra service om uw wielen te reinigen door middel van onze wielenwasmachine. Velgen worden gewassen zonder beschadigingen. Speciaal voor aluminium velgen is de machine voorzien van een met rubber omwikkelde doorvoerrol. Zodat zelfs de meest vuile velgen gereinigd worden zonder deze te beschadigen.
Bandenhotel.....
Prijs
Service
Vakkundig
Waarom kiezen voor Oosterink Banden?
Volg ons op de sociale media
Copyrights ©  All Rights Reserved by Oosterink Banden